Chocolade-crunch-bonbons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een ruime pan de honing zachtjes verwarmen met de boter Daar de poedersuiker, de gepofte rijst en de cacao bijroeren Een rechthoekige kleine vorm (eventueel van karton) invetten en de massa hierin scheppen, licht aandrukken en gladstrijken Een pannetje met de melkchocolade in een pan met kokend water al roerend laten smelten De gesmolten chocolade over de crunch-massa uitschenken en direct met een pannekoeksmes gladstrijken Dit hard laten worden en daarna in bonbons van anderhalve cm snijden

Chocolade-crunch-bonbons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept