Cointreau bonbons

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de suiker en het eigeel in een schaal en klop het schuimig Kook de room al roerend op Smelt de couverture Meng het suiker-eimengsel door de room en laat het al roerend 3 minuten koken Neem de pan van het vuur en meng er de couverture door Breng op smaak met Cointreau Maak van deze massa bolletjes (of andere vormen) en laat die goed afkoelen Dompel ze dan in de gesmolten couverture (ongeveer 29 graden)

Cointreau bonbons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Sangria
Snack
Bekijk recept
Taart met citrusflan
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-grapefruitcocktail
10 min
Bekijk recept
Chocolade-bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept