Kwark-ijsbonbons

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De suiker en 4 dl water aan de kook brengen en het mengsel laten afkoelen De eidooiers in een kom doen en loskloppen Deel voor deel het suikerstroopje toevoegen Het mengsel in de pan terugschenken en op zacht vuur langzaam verwarmen tot het gebonden is (let op niet laten koken) Het mengsel onder regelmatig roeren laten afkoelen De kwark, de slagroom en 2 eetlepels tequila toevoegen Het mengsel in de vorm schenken en de bovenkant glad strijken In diepvriezer in ongeveer 6 uur laten bevriezen Er met een grote ijsbolschep ijsbollen uitsteken en in de vriezer zetten De chocolade au bain-marie smelten en er 1 eetlepel tequila door roeren De ijsbollen op een grote vork leggen, snel in de gesmolten chocolade dopen en op het bakpapier leggen Direkt in de vriezer zetten Serveer de ijsbonbons op een dessertbordje met lobbig geklopte slagroom

Kwark-ijsbonbons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

IJsbonbons
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu ijsbonbons
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsbonbons
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Slagroom-ijsbonbons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept