Marsepeinbonbons

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de marsepein op een met poedersuiker bestrooid werkvlak tot 2 cm dikte uit en snijd er 'wybers' van Druk op elk ruitstukje een pistachenoot, doop het stukje aan een sateprikker in au-bain-marie gesmolten chocolade, laat het kort afdruipen, leg het op een rooster, versier het met 1/2 theelepel pistachenootjes en laat het opdrogen

Marsepeinbonbons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Marsepeinbonbons II
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pistache-marsepeinbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marsepeinbonbons
20-30 min -
Bekijk recept
Walnoot-marsepeinbonbons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Marsepeinbonbons II
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pistache-marsepeinbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marsepeinbonbons
20-30 min -
Bekijk recept
Walnoot-marsepeinbonbons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept