Pistache-kokosbonbons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocolade boven een roestvrijstalen kom of glazen schaal in stukjes en plaats deze in een pan met heet water (warmwaterbad) Laat de chocolade al roerend smelten en daarna buiten het warmwaterbad zover afkoelen tot ze nog vloeibaar is Roer met een spatel de slagroom, de amandelspijs en de pistaches door de gesmolten chocolade Bekleed een vierkante vorm van ca 10 x 10 cm met plasticfolie, schep het chocolademengsel in de vorm en strijk het met de bolle kant van een lepel glad Bestrooi de bovenkant met kokos, dek de vorm af met plasticfolie en druk het geheel stevig aan Laat het 'bonbonblok' gedurende 3 uur in de koelkast opstijven en snijd het daarna in repen van 3-4 cm breed Verdeel de repen in gelijkmatige driehoekjes

Pistache-kokosbonbons is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pistache-kokosbonbons
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kokosbonbons (palline Di Coco)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pistache-Kokosbonbons
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pistache-kokosbonbons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept