Sinaasappeltruffels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter en de slagroom in een steelpan doen en op laag vuur verhitten tot de boter smelt en de room goed heet is Van het vuur af de chocolade toevoegen en al roerend laten smelten De eidooier erdoor roeren, de geraspte en fijngesneden sinaasappelschil en Grand Marnier toevoegen en het mengsel in de koelkast laten afkoelen tot het stevig is Van het mengsel 40 balletjes vormen en deze door de cacao rollen Maximaal 2 weken afgesloten in de koelkast bewaren

Sinaasappeltruffels is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappeltruffels
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Hazelnoottruffels
30-60 min -
Bekijk recept

Sinaasappeltruffels
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Hazelnoottruffels
30-60 min -
Bekijk recept