Zoek
Truffels
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr pure chocolade 150 gr mascarpone-room 2 eetlepels amandellikeur 100 gr poedersuiker 1 zakje vanillesuiker Pure hage
Bereiding
Smelt de chocolade (au-bain-marie tot 35 graden), klop er de mascarpone-room, amandellikeur, poedersuiker en vanillesuiker door en laat het geheel opstijven Draai er balletjes van en rol die door hagelslag
Truffels is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Pittige truffels
1u10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept