Truffels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade (au-bain-marie tot 35 graden), klop er de mascarpone-room, amandellikeur, poedersuiker en vanillesuiker door en laat het geheel opstijven Draai er balletjes van en rol die door hagelslag

Truffels is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept