Truffels basisrecept

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een kom in een pan met kokend water zetten De chocolade boven de kom in stukjes breken, de boter toevoegen en de chocolade laten smelten 1 voor 1 de eidooiers en de poedersuiker erdoor roeren Het mengsel 2 uur in de koelkast laten opstijven Ca. 16 balletjes vormen en koel bewaren

Truffels basisrecept is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept