Visbouillon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De graten, afsnijdsels en ui met ruim 1 1/2 liter water en de witte wijn tegen de kook aan brengen Bouillon ca. 20 minuten laten trekken en vervolgens zeven Visbouillon mag nooit langer dan ca. 30 minuten trekken, de bouillon krijgt anders een tranige smaak

Visbouillon is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept