Romige slasoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui 3 minuten Voeg de reepjes sla en de bouillon toe en breng het geheel aan de kook Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de soep 20 minuten zachtjes koken Klop de eidooier in een kommetje los met de slagroom Roer enkele eetlepels van de hete soep door het roommengsel Roer het mengsel door de soep tot een gebonden geheel is ontstaan Zorg er echter voor dat de soep niet meer kookt, daar hij dan zou kunnen schiften Maak de slasoep op smaak met wat zout en peper en serveer hem bestrooid met de fijngehakte peterselie

Romige slasoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Avocado-sla-soep met gebakken tijgergarnalen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Boterslasoep met waterkers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slasoep met radicchio en amandelen
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slasoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept