Sopa de mani (Mexicaanse pindasoep)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui en het uitgeperste teentje knoflook 3 minuten Voeg de stukjes paprika en de fijngehakte peper toe en fruit alles onder regelmatig omscheppen 2 minuten Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook Zet het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat de soep 10 minuten zachtjes koken Roer van de pindakaas met 2 dl warme soep in een kom een glad geheel Schenk het pindakaasmengsel onder voortdurend roeren in de soep Laat de soep, zonder deksel op de pan, nog 5 minuten zachtjes doorkoken en maak hem op smaak met wat zout

Sopa de mani (Mexicaanse pindasoep) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Maaltijdpindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep met alfalfa en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische pindasoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sopa com hortelã fresca - Broodsoep met verse munt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa De Ajo (Knoflooksoep Uit Japan)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa De Hongas
20-30 min -
Bekijk recept
Sopa De Ebóbora (Pompoensoep)
20-30 min -
Bekijk recept