Pindasoep II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui 3 minuten Pureer de gefruite ui met de pinda's, de stukjes aardappel en een scheut van de bouillon in een foodprocessor of andere keukenmachine Breng de puree met de rest van de bouillon in een pan aan de kook Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de soep 10 minuten zachtjes koken Roer de koffieroom door de soep en maak alles op smaak met wat zout en peper Serveer de soep bestrooid met het kleingesneden bieslook

Pindasoep II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Maaltijdpindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep met alfalfa en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische pindasoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept