Palmhartensoep (gebonden)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de palmharten in stukken en pureer ze met een scheutje van de kippebouillon in een foodprocessor of andere keukenmachine Maak de rijstbloem in een kommetje aan met een scheutje van de melk Roer de palmhartenpuree met het bloemmengsel in een pan door elkaar, voeg de rest van de kippebouillon en de melk toe en breng de soep onder voortdurend roeren aan de kook Zet het vuur laag en laat de soep 3 minuten zachtjes koken Maak de soep op smaak met wat zout en peper Klop de eidooiers in een kommetje los en roer er enkele eetlepels van de hete soep door Roer het dooiermengsel door de soep tot een gebonden geheel is ontstaan Laat de soep echter niet meer koken, daar hij dan zou kunnen schiften

Palmhartensoep (gebonden) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept