Waterkerssoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smoor de lenteui in een pan met dikke bodem met de boter tot glazig, doe de waterkers erbij en laat deze met het deksel op de pan in 5 minuten meesmoren tot ze zacht is geworden (let op laag vuur) Roer de bloem erdoor (matig vuur) Van het vuur halen en de bouillon erdoor mengen Even met de staafmixer erdoor om een glad mengsel te krijgen Vlak voor het serveren de dooiers met room mengen, wat soep door dit mengsel roeren en vervolgens het ei/roommengsel al roerend bij de rest van de warme soep doen Al roerend laten binden, let op dat de soep niet meer kookt Als laatste evt. de extra boter door de soep Garneren met de waterkersblaadjes

Waterkerssoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept