Abrikozen spinazierijst met varkensvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de schoongemaakte ui fijn Verhit 2 eetlepels boter en stoof de uisnippers glazig Roer de rijst erdoor, laat nog eventjes stoven en giet er dan de bouillon over Vul bij met 1/2 liter water Laat de rijst 15 minuten zwellen Bak ondertussen de koteletten in de rest van de boter en kruid met peper en zout Spoel de abrikozen onder koud water, halveer ze, verwijder de steen en snijd het vruchtvlees in maantjes Was de spinazie kort, dep hem droog en hak hem fijn Roer de spinazie en abrikozen door de rijst en laat nog 3-4 minuten zacht stoven Dien de koteletten op met rijst en garneer met verse spinazie en abrikozenmaantjes

Abrikozen spinazierijst met varkensvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept