Gemarineerd varkensgebraad

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De dag voordien (ongeveer 24 u.) Wrijf het vlees in met het zeezout Leg het in een diepe schaal, doe er de groenten en de kruiden bij en overgiet met de wijn, de azijn en de olie De dag zelf Dep het vlees droog en kleur het aan alle kanten in boter Laat het halfgaar braden Zeef de marinade en voeg een gedeelte hiervan bij het vlees Het vlees moet voor 1/3 onder het vocht staan Laat het vlees ongveer 45 min. verder gaar smoren onder deksel Bevochtig af en toe met het sap van de marinade Als het vlees gaar is, haalt u het uit de pot en houdt u het warm Reinig de courgettes en snijd ze in schijfjes Wrijf een pan in met het knoflookteentje en verhit de olijfolie Fruit de courgettes hierin en kruid ze met peper en zout Bind de saus met wat maïszetmeel en versnijd het vlees Dien op met gekookte aardappelen of tagliatelli en een glaasje lichtbruin bier

Gemarineerd varkensgebraad is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept