Vleesprikkers

2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper en bak ze rondom in boter Haal ze uit de pan en snijd ze in plakjes van 2 cm en dan nog eens in 2 Bak ze opnieuw 2 minuten in boter tot ze bijne gaar zijn Laat ze een beetje afkoelen Giet de perziken en de ananasringen af en dep ze droog houd 4 kleine of 3 grote halve perziken apart voor de saus Snijd de overige perziken in stukken, die net zo groot zijn als de stukken vlees Snijd ook de ananasschijven in niet te kleine stukken Prik om beurt een stukje vlees, ananas, perzik, worstje enz. aan de satestokjes Leg ze op een schotel en zet ze onder aluminiumfolie in de oven om ze warm te houden Kook de rijst Pureer de apart gehouden perziken tot een gladde saus Verwarm de saus in het bakvet van de varkenshaasjes Giet de fruitcoctail ook af Serveer de vleesspiesjes met wat rijst, een beetje oranje perziksaus en een schepje fruitsla

Vleesprikkers is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Superlekker Gevuld Kipfiletje(simpel!!!)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Superlekker Gevuld Kipfiletje(simpel!!!)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept