Gemarineerd trio

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Drie dagen vooraf Bestrooi de drie vissoorten rijkelijk met zeezout en suiker en laat ze 24 uur pekelen Laat ze daarna gedurende 1 uur in een ruime hoeveelheid water ontzouten Droog de vis af en schik hem in een kom Vermeng alle ingrediënten voor de marinade, giet deze over de vis en laat minstens 12 uur marineren De dag zelf Snijd de visfilets na het marineren schuin in plakjes en garneer met de roze en groene peperbollen, de peterselie en het geroosterd brood, dat u eerst in spietjes snijdt

Gemarineerd trio is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met tonijn, druiven en dragon-mosterddressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept