Gesauteerde zeetongreepjes op een bedje van gemengde salade

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reinig en was de verschillende slasoorten en de postelein grondig Versnipper de krulsla, de rode krulsla en de rode sla niet te fijn Kruid ze met wat peper en zout Schil de mango en snijd hem in kleine dobbelsteentjes Meng ze onder de verschillende slasoorten en meng er ook de versnipperde violetblaadjes onder De violetblaadjes vindt u in de speciaal- of primeurzaak Voor de vinaigrette mixt u de zonnebloem- en de notenolie met het water, de azijn, de versnipperde bieslook, en peper en zout Snijd de zeetongfilets in mooie dunne reepjes van 1.5 cm Smelt een nootje boter, laat goed verhitten en bak de zeetongreepjes hierin kort Breng op smaak met peper en zout Lepel de vinaigrette op 4 borden en leg er de posteleinblaadjes rond Leg wat sla op de borden en verdeel er de zeetongreepjes over Werk af met wat vers gemalen peper van de molen

Gesauteerde zeetongreepjes op een bedje van gemengde salade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree
Voorgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde spinazie met gebakken look
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept