Tongfilets in saffraansaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en schil de kommkommer en steek er bolletjes uit met een boortje Laat de bolletjes kort blancheren en houd ze warm Pocheer de visfilets gedurende 3 a 4 min. en houd ze warm Bereid een witte roux en voeg hieraan 1,5dl visfumet toe en kruid met desaffraandraadjes Voeg de room toe en laat voor de helft inkoken Van het vuur nemen en de eieredooier toevoegen Schik de tongfilets en maak een waaier van de komkommerbolletjes

Tongfilets in saffraansaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept