Breng het water met de boter en de kruiden aan de kook en kook het zachtjes tot de boter is gesmolten Verwarm de oven voor op 200 graden Neem de pan van het vuur en doe er onmiddellijk alle bloem in, terwijl u met een houten lepel goed roert Zet de pan op een middelhoog vuur en mix 1-2 minuten, tot het mengsel een massa begint te worden die van de pan loskomt Haal de pan weer van het vuur, maak met de lepel een kuiltje in het midden en breek er onmiddellijk 1 ei in, terwijl u stevig mengt Roer er vervolgens het tweede ei door en doe het mengsel in een spuitzak Beboter een bakplaat en spuit er met een tussenruimte van 5 cm kleine bergjes op van 2 1/2 cm doorsnee en 1 cm hoog Klop 1 ei op met 1/2 theelepel water en bestrijk hier de bergjes voorzichtig mee, waarbij u ze iets plat drukt (zorg ervoor dat er geen eiermengsel op de bakplaat komt) Zet de profiteroles in de oven en bak ze in 20 minuten goudbruin Haal ze uit de oven en snijd ze aan de zijkant met een scherp mes in Zet ze weer in de uitgeschakelde oven, laat ze daar nog 10 minuten in met de deur op een kier en laat ze dan op een rooster afkoelen Maak voor de vulling een luchtig mengsel van gervais-kaas, room, fijngehakte amandelen en versgehakte bieslook Snijd de profiteroles open, vul ze met het kaasmengsel en zet er de hoedjes weer op