Appels met geitenkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beboter een vuurvaste schaal en verwarm de oven voor op 220 graden Schil de appels, haal het klokhuis eruit, snijd de appels doormidden en zet de helften met de bolle kant naar onder in de schaal Vermeng de boter met 2 eetlepels honing en kwast de appelhelften met het mengsel in Snijd de geitenkaasjes horizontaal doormidden, leg een kaasje op elke appelhelft en druppel er nog wat tijmhoning over Dek de schaal met aluminiumfolie af en laat de appeltjes in de oven in 10 minuten gaar worden Zet het gerecht dan nog even onder de grill om de kaas te laten kleuren

Appels met geitenkaas is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept