Artisjokken met kruidendip

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek of snijd de stelen van de artisjokken Breng een flinke laag water met de halve citroen en 1 theelepel zout aan de kook, leg de artisjokken in het kokende water, leg er een bord op, zodat ze onder water blijven en kook ze in ca. 25 minuten gaar (de artisjokken zijn gaar als u er gemakkelijk een blad kunt uittrekken) Haal de artisjokken uit de pan en laat ze ondersteboven op een bord uitlekken Pel en snipper het sjalotje en meng het met de suiker, wat peper en zout, de groene kruiden, de mosterd, de yoghurt en de olijfolie Zet de lauwe of koude artisjokken op 2 borden en geef het dipsausje er apart bij

Artisjokken met kruidendip is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelen met kruidendip
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidendip met komkommerspiesen en radijsjes
10 min Snack
Bekijk recept
Kruidendip
3 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met knoflook-kruidendip en rijst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept