Avocado op Venezolaanse wijze

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de spinazie gaar Snijd de avocado's overdwars tot op de pit door Neem de helften van elkaar en verwijder de pit Schep het vruchtvlees met een eierlepeltje voorzichtig uit de schil, zonder deze te beschadigen Druppel hier wat citroensap in Snijd de eieren in stukjes en maak deze samen met het vruchtvlees zeer fijn Laat de spinazie in een zeef uitlekken Verwarm de olie in een kleine pan, fruit daarin de ui glazig Roer de ui door de spinazie en voeg naar smaak worcestershiresauce, nootmuskaat, peper en zout toe Roer twee eetlepels mayonaise door het mengsel en vul er de uitgeholde halve avocado's mee Schik blaadjes sla op een platte schaal, zet de avocado's op de sla en garneer deze met wat mayonaise

Avocado op Venezolaanse wijze is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept