Gemarineerde vis

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de blokjes vis in een schaal en bestrooi ze met wat zout en peper en de helft van de plakjes rode peper Leg de ringen ui op de vis en schenk het sinaasappel- en citroensap in de schaal Laat de vis tenminste 4 uur in de koelkast marineren Leg wat blaadjes sla op een schaal of op bordjes en verdeel hier de gemarineerde visblokjes over Bestrooi het geheel met de rest van de plakjes rode peper

Gemarineerde vis is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept