Kaaspasteitjes uit Peru

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bloem met zout, suiker en bakpoeder in een kom Voeg de boter toe en snijd die met een spatel of 2 messen door de bloem Klop de dooiers los en meng ze met de melk Roer dit door de bloem tot een zacht deeg Wikkel het in waspapier en leg het 1 uur in de koelkast Klop het eiwit stijf en schep er de geraspte kaas en de chilipoeder door Rol het deeg zo dun mogelijk uit op een met bloem bestrooide plank Snijd met een glas 48 rondjes uit het deeg Leg het kaasmengsel op de helft van de rondjes en bedek ze met de overblijvende rondjes Maak de randen nat met wat water en druk ze tegen elkaar Schik de pasteitjes op een bakblik en bak ze 15 minuten in de oven op ca. 190 graden

Kaaspasteitjes uit Peru is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladekrokantjes met eendenlever
Snack
Bekijk recept
Peru: Rijstkroketten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koffiecreme Uit Peru
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Krokante Kaaspasteitjes Op Paddestoelensalade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept