Asperges met eiersaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren hard Was de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf Kook de asperges in weinig water met zout in ca. 10 minuten beetgaar Laat ze in een vergiet uitlekken en afkoelen Pel de eieren en hak ze heel fijn Roer de azijn erdoor en voeg dan al roerend scheutje voor scheutje de olijfolie toe Breng de saus op smaak met zout en vers gemalen zwarte peper Rangschik de asperges op 4 borden en schenk de saus erover Strooi de peterselie erover

Asperges met eiersaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante sliptong met eiersaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Eiersaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges Met Eiersaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Overheerlijke Sperziebonen Overgoten Met Een Eiersaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept