Geroosterde haas

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lardeer de haas met wat repen spek en smeer hem in met tijm, zout en peper Steek de haas aan een spit en bestrijk hem rondom met mosterd Rooster de haas op een houtskoolvuur onder af en keren of braad hem aan een elektronisch spit Bestrijk hem met gehakte sjalotten en giet er af en toe wat olijfolie over Niet teveel anders verbrandt het vel Als u de haas in de oven van de grill bakt, vang het vet dan op en leg daar de gehakte sjalotten in Maak de jus af met enkele eetlepels room en laat ze wat inkoken Controleer of de haas gaar is door met de vork tussen de gewrichten te prikken Serveer de haas met witte rijst en geef de roomsaus er apart bij

Geroosterde haas is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept