Hazenbiefstuk met cranberries

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees los van de ruggen en verdeel het in 8 gelijke delen Sla de zo verkregen biefstukken plat en steek het spek erdoor Kruid ze met peper, zout en marjolein en bestrijk ze met wat mosterd en olie. L aat ze 12 uur op een koele plaats rusten Bestrooi de biefstukken dan met wat bloem en bak ze snel aan beide kanten bruin in zeer hete boter Dien de biefstukken op met gebakken aardappeltjes en de cranberries, die 20 minuten gekookt zijn

Hazenbiefstuk met cranberries is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazenbiefstuk Met Cranberries
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept