Reebiefstukjes met hazelnoten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak of maal de hazelnoten grof Maak de reebiefstukjes droog met keukenpapier Wrijf ze licht in met zout en peper Klop het eiwit los Haal de reebiefstukjes een voor een door het eiwit Druk ze daarna aan weerszijden stevig in de hazelnoten Verhit de boter Wacht tot het schuim op de boter begint weg te trekken Bak de biefstukjes er in 5 minuten aan weerszijden goudbruin in Leg tijdens het bakken de in partjes gesneden perziken in de koekenpan en laat ze warm worden Leg op elk bordje een reebiefstukje en schik de vruchtenpartjes erom heen Aardappelkroketjes of kleine gefrituurde aardappeltjes smaken er goed bij

Reebiefstukjes met hazelnoten is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Reebiefstukjes Met Wildsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes
30-60 min -
Bekijk recept