Reerug met gevulde appels

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlies van de reerug, kruid hem met zout en peper Bak hem de hete oven Leg de reepjes spek op het vlees en smoor het in 60 minuten gaar, samen met de halve tomaten, de soepgroenten, de kruiden en 1,5 dl karnemelk Voeg de room, het citroensap en de rode wijn toe Laat het vlees hierin nog 10 a 15 minuten op een klein vuur trekken Leg de reerug op een schaal en geef de gezeefde saus er apart bij Vul halve appels met bosbessen voor de garnering

Reerug met gevulde appels is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept

Medaillons van Reerug
0 min
Bekijk recept
Reerug (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Reerug In Karnemelkmarinade
30-60 min -
Bekijk recept
Reerug Met Gevulde Appels
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept