Wildzwijnzadel met pepersaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het gemarineerde zwijnszadel in 30 minuten aan alle kanten bruin Voeg dan iets van de marinade en wat wildbouillon aan de braadboter toe en laat het zadel hierin in 1 uur gaar stoven Neem het zadel dan uit de pan en maak de saus op smaak Zeef de saus en doe er de verse groene peperkorrels en de bessengelei bij Leg het zadel op een warme schaal en giet de pepersaus eroverheen

Wildzwijnzadel met pepersaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept