Recepten voor 1 en 2 personen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sla de koteletten enigszins plat, strooi er wat zout en peper over en bak ze in 10 minuten in de olie bruin en gaar Strooi er paprikapoeder over en neem ze uit de pan Maak het aanbaksel los van de bodem, giet er 1 dl rode wijn in en roer het om Neem de pan van het vuur en roer de slagroom erbij, verwarm de pan dan weer en blijf het roeren tot het een dikke saus is Doe er een klontje koude boter bij en maak op smaak met citroensap en wat peper en zout Geef hier gefrituurde aardappels bij en een kersencompote

Recepten voor 1 en 2 personen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met mosterddressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept