Hartige griesmeelpunten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een steelpan de melk met het bouillontablet aan de kook, roer de griesmeel erdoor en breng het geheel opnieuw aan de kook Kook de griesmeel al roerend in ± 3 minuten tot een dikke pap Roer er van het vuur af de bieslook en de peterselie door Voeg naar smaak zout en peper toe Schenk de pap in een diep bord en laat afkoelen tot de griesmeel stijf is Snijd de griesmeelplak in punten Verhit de boter in een koekenpan en bak de griesmeelpunten in ± 5 minuten goudbruin

Hartige griesmeelpunten is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken griesmeelpunten met druivensalsa
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken Griesmeelpunten Met Chocoladesaus
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rode kool-gehaktrolletjes in bier
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept