Rundergehaktballetjes in romige uiensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de augurken klein Pel de uien, snipper 1 ui fijn en snijd de andere in ringen Klop het ei los Vermeng het gehakt met de helft van het ei, het paneermeel en de tomatenpuree en voeg naar smaak zout en peper toe Vorm er 20 kleine balletjes van Verhit de boter in een hapjespan en bak de balletjes rondom bruin Neem ze uit de pan en bak de uiensnippers en de uienringen al omscheppend bruin Roer de koffieroom erdoor Schep de gehaktballetjes en de augurk door de saus en laat het geheel zonder deksel nog ± 5 minuten sudderen Bind de saus eventueel nog met allesbinder Lekker met rodekoolsalade met abrikozen

Rundergehaktballetjes in romige uiensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept

Spaanse gehaktballetjes met paprika en brood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniburgers met aardappelsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle rendang van gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept