Gekruide Cajun Jambalaya

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de rijst in een pan, voeg er de bouillon, een scheut witte wijn, een snufje zout en de saffraan aan toe en breng het geheel aan de kook Laat de rijst, goed afgedekt, op laag vuur in ± 15 minuten zachtjes doorkoken Verhit op matig vuur de olijfolie in een hapjespan of wadjan Snipper de ui, doe die met de geperste knoflook in de pan en laat 2 minuten zachtjes fruiten Snijd de paprika klein en doe hem in de pan Verwijder de pitjes uit het pepertje, hak het klein, doe het ook in de pan en zet het vuur hoger Snijd de kip in stukjes en voeg ze aan het gerecht toe Roer af en toe door Doe de pinda's met de koriander en de cajunkruiden in een foodprocessor en hak ze zeer fijn Voeg het pindamengsel, de garnalen en de erwtjes toe en verhit 3-4 minuten op hoog vuur, maar laat niet aanbakken Snijd de tomaat in stukken Schep de rijst in de hapjespan en doe er de stukken tomaat bij Verhit nog een minuutje en voeg eventueel nog wat cajunkruiden toe

Gekruide Cajun Jambalaya is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept