Verse maïskorrels met bos-ui en koriander

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de schutbladeren van de maïskolven en snijd met een scherp mes de korrels van de kolven Snijd de uitjes in ringetjes en hak het teentje knoflook fijn Smelt de boter in een pan en schep er de maïskorrels, de uienringetjes en de knoflook door Voeg naar smaak zout en peper toe en smoor de maïs met het deksel op de pan in ± 10 minuten zachtjes gaar en schep er dan de koriander door

Verse maïskorrels met bos-ui en koriander is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept