Bruine boter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de boter op in een ruime koekepan op een niet al te hoog vuur Neem de pan van het vuur en gier er een scheut azijn door De sterk schuimende boter giet u over gerechten als gekookte kalfshersenen, dito vis en groenten Ook goed bij asperges en bleekselderij

Bruine boter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min Bijgerecht
Bekijk recept