Zoek
Geklaarde boter
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Boter
Bereiding
Smelt de boter op een zeer zacht vuurtje Laat de aanwezige melkresten bezinken Giet de zuivere boter er voorzichtig af (evt. door een filter)
Geklaarde boter is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Moskovische tulband
2 uur-
Bekijk recept
Pasteitjes van grijze garnalen (Potted shrimp)
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Braadkip met Pas de Bleu kaassaus en gebakken fruit
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bearnaisesaus
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept