Groene boter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de spinazie door een fijne zeef Roer de boter zacht en vermeng beide Maak het mengsel op smaak met zout en citroensap Serveer als garnering bij koude visschotels

Groene boter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept