Maître dHôtel Boter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wel de boter met wat citroensap Roer er zout, een paar druppels worchestershiresaus en de overige ingrediënten door tot een gladde homogene massa is verkregen Gebruik bij gevogelte, vis en gegrilleerd vlees

Maître dHôtel Boter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept