Zoek
Maître dHôtel Boter
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr boter Citroensap Mespuntje cayennepeper Zout Worchestershiresaus 1/2 el peter
Bereiding
Wel de boter met wat citroensap Roer er zout, een paar druppels worchestershiresaus en de overige ingrediënten door tot een gladde homogene massa is verkregen Gebruik bij gevogelte, vis en gegrilleerd vlees
Maître dHôtel Boter is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min-
Bijgerecht
Bekijk recept