Schil de uien Hak de ene fijn en snij de andere in ringen Snij de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten Snij het vlees in juliënne Maak de tomaten concassée Verhit een kwart van de olie en sauteer hierin de gehakte ui Laat ze mooi bruin worden Voeg er dan de tomaten bij, het uitgeperste teentje knoflook, het bouquet garni en zout en peper Doe de deksel op de pan en laat 20 minuten zachtjes smoren Snij ondertussen de worst in dunne plakjes Sauteer deze ook in wat olie totdat ze lichtjes kleuren, giet ze af en houd ze warm Geef dan de ringen ui in de olie en laat ze een beetje kleur krijgen Voeg dan de paprika toe en laat ook deze even meebakken Geef er het tweede teentje knoflook uitgeperst bij en zout en peper Laat nog 5 minuten koken Druk de tomaten nu door een zeef en zet ze weer op zacht vuur Voeg er de bouillon bij en laat verder zachtjes koken Sauteer de omeletten als in 'Omelet' en garneer ze met de chorizo en paprika's en vouw ze niet dicht Serveer de tomatensaus apart