Spaanse Omelet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de uien Hak de ene fijn en snij de andere in ringen Snij de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten Snij het vlees in juliënne Maak de tomaten concassée Verhit een kwart van de olie en sauteer hierin de gehakte ui Laat ze mooi bruin worden Voeg er dan de tomaten bij, het uitgeperste teentje knoflook, het bouquet garni en zout en peper Doe de deksel op de pan en laat 20 minuten zachtjes smoren Snij ondertussen de worst in dunne plakjes Sauteer deze ook in wat olie totdat ze lichtjes kleuren, giet ze af en houd ze warm Geef dan de ringen ui in de olie en laat ze een beetje kleur krijgen Voeg dan de paprika toe en laat ook deze even meebakken Geef er het tweede teentje knoflook uitgeperst bij en zout en peper Laat nog 5 minuten koken Druk de tomaten nu door een zeef en zet ze weer op zacht vuur Voeg er de bouillon bij en laat verder zachtjes koken Sauteer de omeletten als in 'Omelet' en garneer ze met de chorizo en paprika's en vouw ze niet dicht Serveer de tomatensaus apart

Spaanse Omelet is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept