Zoek
Mosterdsaus
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel mosterd 3 eetlepels cognac 3 dl kalfsfond (pot, 380 ml) 50 gr koude boter, in klo
Bereiding
Mosterd, cognac en fond zachtjes tot helft laten inkoken In delen boter erdoor roeren (niet meer laten koken)
Mosterdsaus is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept