Haricots verts met pijnboompitten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In ruim water met zout haricots verts in 6-8 minuten beetgaar koken Laten uitlekken Boter smelten en haricots ± 5 minuten verwarmen In droge koekenpan pijnboompitten roosteren en over haricots strooien Idee vervang haricots door peulen of broccoli

Haricots verts met pijnboompitten is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept