Zalmfilet la minute met beurre blanc

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wijn met sjalotjes aan de kook brengen Tot 1/4 laten inkoken Zeven Blokjes boter erdoor kloppen Beurre blanc au bain-marie warm houden In ingevette ovenschaal laag zeezout strooien Zalmfilet aan bovenzijde met zout en peper bestrooien Met velkant op zeezout leggen Afgedekt koel wegzetten Vinaigrette kloppen van azijn, mosterd, olie, zout en peper Oven voorverwarmen op 230 graden Krieltjes in ± 10 minuten gaar koken Vis onafgedekt 3-5 minuten in oven zetten (vis moet rose blijven) Vel verwijderen In repen snijden Vinaigrette door sla mengen Op borden sla, zalm, krieltjes en citroen schikken Beurre blanc erover schenken Rest er apart bij geven

Zalmfilet la minute met beurre blanc is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept