Madeleines

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bloem en bakpoeder zeven Suiker en eieren tot dik mengsel kloppen Citroenrasp erbij doen Bloem in delen erdoor roeren, boter toevoegen Beslag 20-30 minuten in de koelkast zetten Oven op 200 graden voorverwarmen Holletjes van vorm voor 2/3 met beslag vullen In midden van oven ± 10 minuten goudbruin bakken Op rooster laten afkoelen

Madeleines is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Madeleines met appel en kaneel
20 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademadeleines met witte chocolade
20 min Gebak
Bekijk recept
Madeleines met amandel en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Madeleines met appel en kaneel
20 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademadeleines met witte chocolade
20 min Gebak
Bekijk recept
Madeleines met amandel en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept