Geconfijte kerstomaatjes - bijgerecht

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaatjes halveren en voorzichtig vocht eruit knijpen Omgekeerd op rooster laten uitlekken Suiker en 1 theelepel zout door olie roeren Tomaatjes met snijvlak naar boven in ovenschaal zetten Oliemengsel erover schenken. Oven voorverwarmen op 100$deg; celcius Tomaatjes in oven ± 20 minuten verwarmen, omdraaien en in nog 10-20 minuten zacht laten worden

Geconfijte kerstomaatjes - bijgerecht is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée met wortelen
Nagerecht
Bekijk recept
Om bij je lasagne bolognese te serveren
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimitaartje met geconfijte tomaat en bieslookroom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geconfijte Sjalotjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept