Kip in calvados-roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Poelier vragen kip in 8 stukken te snijden Rest karkas in stukken gehakt meevragen Kipdelen met zout en peper bestrooien In grote braadpan boter verhitten Kipdelen en karkasdelen rondom bruin bakken Bouquet garni toevoegen Kip met deksel op pan in ± 20-25 minuten zachtjes gaar laten worden Kip uit pan nemen (karkas erin laten) Sjalotjes toevoegen en ± 5 minuten bakken Cider en calvados toevoegen en aanbaksels losroeren. ± 10 minuten zachtjes laten koken Saus zeven Tot helft laten inkoken Crèmeme fraîche erdoor roeren Champignons toevoegen en in ± 8 minuten zachtjes gaar laten worden Peterselie erdoor roeren

Kip in calvados-roomsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept