Gecaramelliseerde appel - bijgerecht

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Appels schillen Elke appel in zes parten snijden Aan bovenkant mooi rond snijden (= tourneren) en inkruisen In braadpan boter verwarmen 2 eetlepels suiker toevoegen Op zacht vuur bruin en stroperig laten worden Appelschijven toevoegen en ± 10 minuten op zacht vuur goudbruin bakken Eventueel wat calvados erover sprenkelen

Gecaramelliseerde appel - bijgerecht is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Hangop Met Honing En Gecaramelliseerde Walnoten
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Ricotta-taartjes Met Gecaramelliseerde Pruimen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Notencaramel
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Coupe Rinse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept