Aardappel-torentjes(pommes duchesse)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels in schil in ± 20 minuten gaar koken Schil verwijderen en pureren Laat puree iets uitdampen Boter, eidooier en nootmuskaat erdoor roeren Eieren loskloppen met olie en 1 eetlepel water Van puree kleine torentjes vormen en die achtereenvolgens door bloem, ei en amandelen wentelen Frituurolie tot ± 180 graden verhitten Torentjes met een paar tegelijk in ± 4 minuten goudgeel frituren Bovenin sprietjes bieslook steken Opm de torentjes kunnen 15-30 minuten in oven warmgehouden worden

Aardappel-torentjes(pommes duchesse) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pommes duchesse
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Goudbruine pommes duchesse
30 min -
Bekijk recept
Pommes duchesse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept